top of page

ГРОМАДИ, ЯКІ МАЮТЬ ВПЕВНЕНЕ МАЙБУТНЄ: ЦУМАНСЬКА ОТГ


Місцеві вибори - це і про можливість формувати економіку на місцях. Економіка має бути прагматичною. Господарювати потрібно правильно і з розумом. Про перспективи Цуманської ОТГ в майбутньому народна депутатка Ірина Констанкевич разом з представниками громади говорила в ефірі телеканалу «Аверс».

Анатолій Дорошук з командою партії «За майбутнє» висуватиметься на голову ОТГ. Пан Анатолій вважає: «Цуманська ОТГ довела, що децентралізація можлива і на економічно неперспективних територіях. На сьогодні в громаді діє центр надання адміністративних послуг, людям не потрібно їхати до обласного центру. Вважаю, що громада має працювати як самоврядний механізм».

До Волинської обласної ради від партії «За майбутнє» висуваємо Юрія Ройко. «Зараз наше завдання - завершити реформу децентралізації. Якщо буде сильне місцеве самоврядування - буде сильна держава і насамперед сильна економічно. Економічний прагматизм, про який говорила Ірина Констанкевич - це про створення робочих місць, це про підтримку і захист вітчизняного бізнесу, національного виробника, розвиток села. Тому, маємо продовжувати і завершувати все, що було почато і формувати стабільне майбутнє».

«Орієнтири в представників Цуманської ОТГ окреслені правильно. Будемо підтримувати і разом формувати майбутнє», - зазначила Ірина Констанкевич.

bottom of page