top of page

Депутати Волинської обласної ради восьмого скликання розпочали свою роботу.

Сьогодні відбулося перше пленарне засідання сесії головного представницького органу влади Волині.

У раді працюватимуть 64 депутати, 22 – з яких – представники від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ». «Саме наша політична сила отримала найбільшу підтримку виборців», - зазначила народна депутатка Ірина Констанкевич.

Інтереси громад 23 парламентського округу в облраді відстоюватимуть Іван Киричик, Анатолій Бусько, Анатолій Філюк, Юрій Ройко, Ігор Лех та Орест Маховський.

Ірина Констанкевич мала за честь звернутися до новообраних депутатів від імені всіх п’яти депутатів-мажоритарників, які працюють від Волині у парламенті і, зокрема, передати вітання від нашого лідера партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігоря Палиці.

Місія, яка стоїть перед Волинської обласною радою в непростий час децентралізації, нового адмінустрою, багатьох викликів, є складною. І депутати повинні сповна вирішувати питання, які стосуються економічно-господарського життя нашої області. Вірю, що депутатський корпус все зробить для того, щоб волиняни відчували справжню підтримку, і, в свою чергу, ми, народні депутати, готові допомагати у цій роботі, відшуковуючи додаткові можливості та ресурси й інші важелі для розбудови нашої Волині. Адже найголовніше у нашій спільній роботі – це інтереси людей. Ми працюємо для них.

Сьогодні обирали голову Волинської обласної ради, його заступників та голів постійних депутатських комісій.

З 61 зареєстрованого на сесії депутатів 60 засвідчили свою підтримку на посаду голови облради нашому колезі із «ЗА МАЙБУТНЄ» Григорій Недопад. Він має чималий управлінський досвід в органах місцевого самоврядування. Минулої каденції очолював Ківерцівську районну раду, а останні три роки працював першим заступником Луцького міського голови.

«Щиро вітаю Григорія Вікторовича з обранням на нову відповідальну посаду!» - сказала Ірина Констанкевич.

Фракцію «ЗА МАЙБУТНЄ» в облраді очолюватиме Ігор Лех.

Чотирма постійними депутатськими комісіями керуватимуть представники «ЗА МАЙБУТНЄ». Головою постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики обрали Ореста Маховського, постійної комісії з питань екології, комісії з раціонального використання природних ресурсів – Юрія Ройка, комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства – Ірину Горавську, комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – Романа Микитюка.


bottom of page