top of page

Доступна медична послуга: Бузаки


Також раділи оновленій амбулаторії загальної практики сімейної медицини (за рахунок коштів Світового банку) в селі Бузаки Камінь-Каширського району.

Проєкт з реконструкції реалізовувася декілька років. Кінцева вартість будівництва становить 5 млн 200 тис гривень, вдалося зекономити 400 тис гривень.

У Волинській області 32 амбулаторії загальної практики сімейної медицини; на окрузі народної депутатки Ірини Констанкевич амбулаторії в селах Залізниця і Судче Любешівського району реставруються за кошти Світового банку і їх будівництво має завершитися до кінця поточного 2020 року. З них 25 амбулаторій розпочнуть свою роботи вже з жовтня, а для 7 продовжено фінансування до 1 грудня.

Очільник Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко, депутати обласної ради Анатолій Філюк, Людмила Тимощук, Леонід Стефанович, голова районної ради Віктор Сус розділили позицію Ірини Констанкевич, що тепер краяни матимуть сучасну, цивілізовану і щонайголовніше ДОСТУПНУ медичну послугу в своєму селі.

bottom of page