top of page

З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ У ЛЮБЕШОВІ ВРУЧИЛИ ПОДЯКИ ВІД НАРДЕПА



У Любешівській громаді з нагоди 30-річчя Незалежності України відбулося урочисте святкування, концерт та парад короваїв.


Сергій Неймарк - помічник народної депутатки Ірини Констанкевич, членкині групи «Партія «За майбутнє», передав жителям громади вітання від нардепа та вручив подяки з нагоди 30-річчя Незалежності України, зокрема:


Баран Катерині Миколаївні - спортсменці із с. Залізниця за активну громадську діяльність.


Веремійчик Людмилі Михайлівні - заступниці завідувача сектору польових досліджень Волинської філії Українського інституту експертизи сортів рослин с. Деревок за вагомий вклад у розвиток села, громадську діяльність.


Гудькові Василеві Олександровичу - вчителю трудового навчання ЗЗСО «Судченський ліцей», ініціатору та співавтору проєктів по встановленню пам’ятних знаків «Я люблю Судче», та в'їзного знаку села «Судче» за активну участь у розвитку села.


Данилік Олександру Степановичу - багаторічному очільнику Цирської сільської ради, ветерану праці за активну участь у житті села.


Дишко Володимиру Васильовичу - багаторічному працівнику органів місцевого самоврядування за активну громадську діяльність.


Домальчуку Олександру Івановичу - учаснику АТО, очільнику спілки Ветеранів АТО за активну громадську діяльність.


Зелику Віктору Сергійовичу - заступнику начальника Ветлівського відділення НПП «Припять Стохід» за активну участь у житті села.


Руднік Наталії Іванівні - медичній сестрі ЗЗСО «Березичівський ліцей» за активну участь у житті села.


Сащуку Олександру Івановичу - директору НПП «Прип’ять-Стохід» за активну громадську діяльність.



bottom of page