top of page

«МИ ЗА ВАС!». ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ПОБУВАЛА З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ У ЧЕТВЕРТНІ ТА КРИНИЧНОМУ. ФОТО


Вчора робочий день народного депутата Ірини Констанкевич розпочався в селі Четвертня, що у Маневицькому районі. Найперше нардеп на місцевому ринку поспілкувалася з громадою.

Тут як і у кожному селі проблем вистачає, погана дорога, не ходить маршрутка, мізерні зарплати та пенсії, низькі ціни на молоко, на малину.

Люди дякували за допомогу і підтримку волинських селян, адже Ірина Констанкевич не словами, а справами дбає про людей, тому у будь-якому селі її завжди радо зустрічають.



















Також нардеп побувала у місцевій амбулаторії, де не вистачає лікаря, бо за мізерні зарплати ніхто працювати не хоче, а медична послуга просто не доходить до сільського мешканця.

У найвіддаленіших селах волинського Полісся продовжує реалізовуватися медична програма «Здоров’я – кожному мешканцю села» ініційована народним депутатом Іриною Констанкевич.

Побувала Ірина Констанкевич побувала і у місцевій школі, оглянула приміщення школи та поспілкувалася з педагогічним колективом. За сприяння нардепа тут вдалося придбати нові меблі, встановити енергозберігаючі вікна чи двері.

Також цього дня нардеп побувала і у селі Криничне.

«Дякуємо Вам, хай щастить, ми за Вас», - такі слова лунають на кожній зустрічі народного депутата Ірини Констанкевич з громадами, адже люди знають, хто направду відстоював і буде відстоювати їх інтереси.

#Працюємо для людей!

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

bottom of page