top of page

ОЛЕКСАНДР ГАВРИЛЮК: «МИ ПОВИННІ ПРАЦЮВАТИ КОНСОЛІДОВАНО»

Голова та депутати Маневицької селищної ради VIII скликання розпочали свою роботу. Сьогодні відбулося перше сесійне засідання, під час якого обранці склали присягу та отримали посвідчення.

У складі депутатського корпусу найбільше представників від партії «ЗА МАЙБУТНЄ»: серед 26 депутатів – 5 від цієї політичної сили. Головою Маневицькою селищної ради обрано також управлінця з команди «ЗА МАЙБУТНЄ» Олександра Гаврилюка, якому довірили керувати громадою вже вдруге.

«Для мене наша громада – це мій дім, моя велика родина, де комфортно має бути кожному її мешканцю. І я щиро прагну, аби наша Маневицька громада мала успішне майбутнє, аби молодь лишалася жити тут, а не змушена була виїздити на заробітки. На часі – розробка стратегічного плану громади, а це 35 населених пункти. Ми повинні працювати консолідовано та виважено, незалежно від партійної приналежності, аби люди дійсно відчули зміни на краще в економічному та соціальному плані», - каже Олександр Гаврилюк.

Під час сесії також зачитали вітальну адресу від народної депутатки Ірини Констанкевич, яка побажала новообраному складу ради згуртованості, вагомих здобутків задля розбудови громади, нових проектів та вдалих ініціатив.

На першому засіданні сесії обрали секретаря Маневицької селищної ради – Володимира Черчика, який також обійматиме цю посаду вдруге і також є депутатом від «ЗА МАЙБУТНЄ». Окрім нього від цієї команди у раді працюватимуть: Ганна Величко, Віталій Шкабура, Балаєва Ірина та Василь Матвійчук.


bottom of page