top of page

ОСВІТЯНИ ЦУМАНСЬКОЇ ОТГ


Народна депутатка Ірина Констанкевич завітала до дитячого садочка «Сонечко» в Цумані, де прозвітувала, чому зарплати в працівників дошкілля та позашкілля такі малі. Заробітні плати давно пропонується прирівняти до зарплат вчителів. Ірина Констанкевич зазнчаєа: «Від себе ініціюю переведення позашкілля та дошкілля в державну субвенцію. Поки рушійних механізмів для змін від Міністерства освіти та науки, на жаль, не спостерігається.»

Ірина Констанкевич відвідала також Цуманську школу. В стінах школи вирує інтенсивна підготовка до нового навчального року. Встановлюють бойлери, щоб була тепла вода та розширюють санітарні кімнати в усіх тьрох корпусах школи.

З директоркою Любов‘ю Романюк та працівниками Цуманської школи нардеп говорила про організацію навчання з 1 вересня, а саме забезпечення дітей та вчителів захисними масками, антисептиками та термометрами, а також як дистанціювати дітей один від одного. «В школі навчається 1200 учнів, тому важливо створити безпечні умови для навчання та пересування в межах школи», - зауважує Ірина Констанкевич.

bottom of page