top of page

«Планета Голівуд». У Маневичах «відгримів» концерт Національного академічного духового оркестру Укра


Вчора, у Маневичах відбувся грандіозний концерт Національного академічного духового оркестру України (генеральний директор – Олександр Піроженко, дерегент – Олексій Вікулов)  «Музика із кінофільмів «Планета Голлівуд» з нагоди 25-річчя фестивалю Ігоря Стравінського. Захід зібрав сотні поціновувачів музики у Маневицькому районному будинку культури.

Привітала присутніх і народний депутат Ірина Констанкевич.








«25 ювілейний фестиваль «Стравінський і Україна» розпочинається з Маневич концертом Національного академічного духового оркестру. Це історична подія, адже нечасто музиканти такого високого рівня з концертами приїздять до районного центру. Це щедрий дарунок маневичанам і я вдячна усім причетним до його організації. Свято музики, творчості і Стравінського почалося з Волині і шириться світом. Насолоджуймося живим звучанням легендарної кінокласики!», - наголосила Ірина Констанкевич.

Протягом півтори години, присутні мали можливість насолоджуватись  унікальною музикою у виконанні справжніх талантів.

Сказати, що ті, хто прийшов  на концерт Національного академічного духового оркестру України, отримали потрясіння, означає, майже нічого не сказати. Треба було бути свідком, як слухачі, аплодуючи, скандували: “Мо-лод-ці!”. Таке не забувається…

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

bottom of page