top of page

ПРО «ВНУТРІШНІ МОТОРИ» КОЛКІВСЬКОЇ ОТГ


В ефірі телеканалу «Аверс» народна депутатка Ірина Констанкевич з колківчанами говорила про розвиток громади в майбутньому. Колківська ОТГ вчасно використа свій шанс, об‘єдналася, що уможливило залучення коштів інфраструктурної субвенції, планів розвитку.

Ірина Констанкевич зазначає: «Очільницю Колківського вищого професійного училища Людмилу Панасюк бачу в обласній раді депутатом, адже вона має багато знань і досвіду, аби розвивати волинську профосвіту на якісному, європейському рівні. Пані Людмила невпинно сприяє розвитку ВПУ. В громаду сплачують податків понад 2 млн. Та її метою є перетворення училища на центр професійної досконалості. Це допоможе залучити кошти Європейського банку на розвиток закладу.»

Начальник відділу освіти Леонід Новак очолив відділ освіти в 2018 році. 11 шкільних і 6 дошкільних навчальних закладів, а також позашкілля. Це все під керівництвом пана Леоніда. «Розподіл коштів, планування всіх закупівкль, поточні ремонти та капітальні видатки - цим всім займається наш відділ освіти», - зазначає Леонід Новак. Пана Леоніда, який має освітянський і адміністративний досвід «Партія «За майбутнє» висуватиме кандидатом на голову громади.

Заступниця селищного голови Тетяна Бобік зазначає, що коли в 2018 році об‘єднувалася громада, то це об‘єднувалася громада лідерів, які стали потужним механізмом. «Люди не хочуть сидіти на місці, вони прагнуть розвитку. Основні напрямки, які потрібно розвивати - освіта, гуманітарна сфера та медицина», - зазначає пані Тетяна. Без управлінського досвіду Тетяни Бобік рух до нових завдань немислимий. Ми разом в одній команді - у тому наша сила.

«В Колківській ОТГ люди усвідомлюють, що від конкретної праці залежить формування громади в майбутньому. Якщо хочемо, щоб Колки були сучасною, модернізованою громадою, то зараз є шанс для перезавантаження; необхідно обрати ефективних, дієвих і професійних депутатів, які вболіватимуть за розвиток своєї громади», - переконана нардеп.

bottom of page