top of page

ПРО ПЕРСПЕКТИВИ КАМІНЬ-КАШИРСЬКОЇ ОТГ


В ефірі телеканалу «Аверс» народна депутатка Ірина Констанкевич з представниками Камінь-Каширщини говорила про розвиток та візію майбутнього громади.

Ірина Констанкевич каже: «Не перестаю наголошувати на тому, що важливо, аби громаду очолювали відповідальні та досвідчені люди. Коли буде сильна громада, то вона стане магнітом для інших територій. «Магнітом» Камінь-Каширської ОТГ в майбутньому може стати Світлана Сидорук. Чітка візія, правильний розподіл ресурсів і коштів та стратегічне планування подальшого розвитку громади - це саме ті принципи, якими керується Світлана Макарівна».

Депутат Волинської обласної ради Анатолій Філюк теж бачить ремонти доріг стратегічним пунктом розвитку Камінь-Каширської ОТГ. «Якісні дороги – це оперативність і те, до чого має прагнути громада. В Камінь-Каширському повіті спостерігається природний приріст населення (у 2019 році – +100 дітей). Зважаючи на це, важливо щоб батьки, діти мали швидкий та комфортний доїзд до лікарень, шкіл, позашкільних освітніх закладів», - зазначає Анатолій Філюк.

Анатолій Бусько, депутат Волинської обласної ради планує і далі працювати на розвиток Камінь-Каширської громади. Його пріоритет – ремонти доріг саме місцевого значення. «Якщо буде сильна команда і вона матиме підтримку громади, то питання ремонту доріг можна буде зрушити з мертвої точки», - переконаний Анатолій Бусько.

Керуючий справами Камінь-Каширської районної ради Валерій Хитрик переконаний, що громада буде потужною, має великий потенціал. Пан Валерій зазначає, що розвиток регіону залежить першочергово від людей, від їх бачення вирішення певних питань. І коли люди усвідомлюють свою значимість і важливість, вони підключаються до процесу розбудови громади.

Ірина Констанкевич вважає, що Камінь-Каширська громада має бути успішною. На цю громаду ляже відповідальність за освітні та медичні заклади, соціальні проблеми. Бо 54-тисячне населення – це не тільки сплачені податки, які формуватимуть бюджет, це колективна, єдина та командна робота. Важливо, щоб люди, які в майбутньому очолять нову громаду були відповідальними, досвідченими, авторитетними і з навичками адміністрування.

bottom of page