top of page

Професійна освіта як пріоритет


Директорка Колківського вищого професійного училища Людмила Панасюк звітувала про діяльність училища за п’ять років. Розлогий звіт, але багато й не прозвучало. «Про діяльність пані Людмили можу доповнити через призму роботу в міжнародних проєктах, оцінку на всеукраїнському рівні», - зазначає народна депутатка Ірина Констанкевич.

Колківське ВПУ відоме не тільки на теренах Волинської області, а й далеко за її межами. Тут є всі умови для якісної підготовки робітничих кадрів, тут оргнанічно поєднано європейський досвід та кращі традиції вітчизняної підготовки фахівців робітничих професій.

«У непростий час реформування професійної (професійно-технічної) освіти на загальнодержаному рівні, важливо розуміти стратегічні напрямки розвитку професійноі освіти. І Пані Людмила Панасюк, маючи великий освітянський та адміністративний досвід має стати гідним представником Колківської громади, аби відстоювати питання громади, а також професійної освіти, на обласному рівні», - прокоментувала народна обраниця.

Ірина Констанкевич зауважує: «Знання, досвід та професіоналізм Людмили Панасюк є засадничими для розвитку волинської профосвіту в цілому. Пані Людмила невпинно сприяє розвитку ВПУ. Так її метою є перетворення училища на центр професійної досконалості. Це допоможе залучити кошти Європейського банку на розвиток закладу».

Команда «За майбутнє» висунула Людмилу Панасюк в обласну раду, адже роботи чимало


bottom of page