top of page

Реалії та перспективи Любешівської ОТГ


В ефірі телеканалу «Аверс» народна депутатка Ірина Констанкевич разом з депутатом Волинської обласної ради Микола Бущук, головою Любешівської ОТГ Олег Кух та депутатом Любешівської селищної ради Сергій Неймарк говорили про розвиток Любешівської громади, її досягнення та перспективи на майбутнє.

Докладно обговорили перспективи розвитку первинної медичної допомоги і зокрема, відкриття амбулаторій в селах Цир, Залізниця, Судче. Вкотре підняли питання необхідності ремонту доріг: магістральної Р-14, ремонту під’їздних доріг до Каменя-Каширського, також говорили про спорт.

«Любешів - спортивна столиці північної Волині. Традиції любешівського спорту давні, вони формувалися не одним поколінням спортсменів, зокрема тренерська династія сім‘ї Борисюк принесла чимало спортивних досягнень в ОТГ. Показовим закладом спортивної інфраструктури є Любешівська ДЮСШ, вихованці котрої брали участь в змаганнях на рівні Європи», - розповідає Ірина Констанкевич.

Голова громади Олег Кух зазначає: «Своїми силами відремонтували приміщення колишнього колегіуму піярів та на початку липня відкрили зал для занять вільною боротьбою».

Ірина Констанкевич зазначає: «Цей спортивний потенціал громади потрібно розвивати і робити візитівкою району. І це потенціал не тільки в спорті, а й в розбудові громади в цілому. На етапі підходу до місцевих виборів, маємо формувати команду, яка буде чітко розуміти, що потрібно робити на місцях, ефективність та результативність мають бути відразу. Кожна з гілок влади має мати єдину ціль – добробут громади та чітке усвідомлення з чим працювати завтра. Прикладом якісної взаємодії на усіх рівнях і є Любешівська ОТГ, де голова Олег Кух та депутат Сергій Неймарк на місцях вирішують проблемні питання та шукають компроміси, а Микола Бущук на обласному рівні своїми силами підтримує фундамент громади. І саме ці люди ітимуть на місцеві вибори разом з амбітною командою «Партії «За майбутнє» та професіоналами своєї справи!

Саме така спільна праця є результативною для успішного майбутнього!

bottom of page