top of page

СТУДЕНТАМ НА РАДІСТЬ


У гуртожитку Камінь-Каширського ВПУ замінили вікна завдяки сприянню народної депутатки України, членкині депутатської групи «Партія “За майбутнє» Ірини Констанкевич.

Вище професійне училище, що в Камені-Каширському, продовжує дбати про покращення умов навчання та проживання здобувачів освіти. Звичайно, не лише своїми силами. Вагомою у цій справі є фінансова підтримка органів місцевого самоврядування. Так у минулому році за сприяння народної депутатки України Ірини Констанкевич із обласного бюджету для нашого закладу професійної освіти було виділено 520 тисяч гривень. За ці кошти в гуртожитку училища запланували замінити старі вікна.

У грудні минулого року був завершений тендер і на кошти, виділені Волиньрадою, закуплено 50 сучасних енергозберігаючих металопластикових склопакетів. Наразі вони вже встановлені, тож у спальних кімнатах, навчальних класах, що також тут знаходяться, уже встигли оцінити зміни.

— З року в рік питання заміни вікон у гуртожитку навчального закладу поставало все гостріше. Особливо в період опалювального сезону та при різких змінах погодних умов. Адже у цій п’ятиповерховій будівлі всюди стоять старі дерев’яні вікна, які були вставлені ще під час будівництва у 1975 році. Звичайно, вони вже втратили свої теплозберігаючі властивості, а тому потребували обов’язкової заміни, — зауважує директор Камінь-Каширського ВПУ Анатолій Корінчук та висловлює вдячність народній депутатці за сприяння.

Мовляв, це лише початок роботи, але віриться, що завдяки її підтримці цю справу поступово вдасться завершити. Це потрібно зробити, аби зменшити тепловтрату та створити комфорт у першу чергу для дітей.

bottom of page