top of page

У ЗАЛІЗНИЦІ РОБОТУ ІРИНИ КОНСТАНКЕВИЧ ОЦІНИЛИ НА» ВІДМІННО»


Ще на початку своєї каденції народний депутат Ірина Констанкевич пообіцяла, що відвідає всі села свого виборчого округу і дотримала слова. Вчора під час робочого візиту до Любешівського району побувала у селі Залізниця, де зустрілася з місцевою громадою.

Чимало хороших справ вдалося втілити в життя за підтримки нардепа, а саме: облаштування дитячого майданчика, придбання медичного обладнання для ФАПУ, облаштування павільйону автобусної зупинки, придбання дошок для місцевої школи і багато іншого.

За принципової позиції нардепа вдалося зрушити з місця справу по підключенню новозбудованого масиву до електропостачання, на що із коштів соцеконому Ірина Констанкевич виділили 185 тисяч гривень.









Разом з тим, як і у кожному селі, у Залізниці є цілий ряд проблем, зокрема це мізерні пенсії та зарплати, «убивча» медична реформа, будівництво місцевої амбулаторії і багато іншого, але люди тут переконані, що за сприяння Ірини Констанкевич їм все вдасться вирішити, тож вже після 21 липня знову братимуться до роботи.

«Ми точно знаємо, що ви будете нашим народним депутатом, а на прийдешніх виборах отримаєте від нас оцінку «відмінно», - запевнили жителі Залізниці.

#Працюємо для людей!

bottom of page