top of page

Ірина Констанкевич звернулася до урядовців щодо відновлення корпусу Любешівського коледжу


Ірина Констанкевич звернулася до урядовців щодо відновлення корпусу Любешівського коледжу  

Розпочаті роботи з відновлення обваленого корпусу Любешівського технічного коледжу Луцького національного технічного університету необхідно невідкладно продовжити. Про це у своєму запиті до міністерки освіти і науки України Ганни Новосад наголосила народний депутат Ірина Констанкевич. 

Нагадаємо, будівля одного з навчально-адміністративних корпусів коледжу обвалилася влітку 2017 року. Загальний кошторис робіт – 19 мільйонів гривень. За результатами попередніх депутатських звернень Ірини Констанкевич на проведення відновлювальних робіт вже було залучено 3 мільйони гривень державних коштів. 

«Звертаю Вашу увагу на те, що необхідно невідкладно продовжити розпочаті будівельні роботи. Дирекція коледжу просить виділити на 2020 рік черговий транш фінансування у розмірі 8 млн. грн., що дозволить здійснити наступні етапи робіт, згідно із проектно-кошторисною документацією. Даний обсяг фінансування у поточному році та здійснення будівельних робіт дозволить наблизити введення в експлуатацію навчального корпусу коледжу у 2021 році», –  зазначається у запиті. 

Додамо, що у Любешівському техколеджі навчається 700 студентів та працює 150 викладачів.

bottom of page